טבחה בזיליה של שרון
טבחה בזיליה של שרון
המציאות מוכיחה שמי שמשקיעה באוכל טעים מבשלת הצלחה, מזמינה גם אותך לבחור להשקיע בך ובאוכל טעים, שווה ומקדם.
מכינים את הטבחה בסיר רחב.
2 בצלים קצוצים דק
8 שיני שום
4 כרעיים חצויים
תפו"א חתוך לקוביות
8 עגבניות טריות מגוררות
כ 2 כפות רסק עגבניות (קופסא קטנה)
שקית אפונה של סנפרוסט
אופן הכנה:
מתחילים עם טיגון הבצל ב 2 כפות שמן, כשהבצל מתחיל להזהיב נוסיף את השום והכרעיים החצויים עד לשיזוף הכרעיים ואז נוסיף את תפוח האדמה, מוסיפים את מלח, פלפל שחור וכפית סוכר ואז עגבניות ורסק ומערבבים היטב כדי לפתוח את הרסק.
נוסיף פפריקה מתוקה ואפונה ואז נכסה במים.
נוסיף מעט קינמון וחבילת כוסברה קצוצה דק.
יוצא טעיםםםםםםםםםםםםם
איך נתייחס:
כל כרע עוף = 4 מנות חלבון (פולקה = מנת חלבון אחת, המשולש = 3 מנות חלבון)
האפונה ושאר הרכיבים בסיר = כ 12 מנות פחמימה.
